MAGYAROK IMMUNERŐSÍTŐJE KAPSZULA C-VITAMINNAL

7.192 Ft

Cikkszám: 5999887104190 Kategória:

A termék összetevői:

Bíborkasvirág (Echinacea purpurea)
Kakukkfű (Thymus)
Homoktövis (Hypopphae rhamnoides)
Baktövis (Astragalus mongholicus)
Csipkebogyó (Rosa canina linne)

Az összetevők tisztán természetes gyógynövények, a készítmény mentes mindenféle szintetikus adaléktól, színezéktől, tartósítószertől. Az összetevők hatóanyagai minden irodalmi hivatkozás szerint támadják a különböző vírustörzseket, erősítik az immunrendszert, csillapítják a gyulladást, támogatják a test ellenállóképességét, megnyugtatják az idegeket, méregtelenítik a szervezetet.

Kasvirágfű (Echinaceae herba)

Légúti fertőzések kitűnő kezelője, gyulladásos folyamatok ellenszere, és kitűnően erősíti a szervezet védekezőképességét.

Kakukkfű

Legfőbb értéke a timol (40%) és a karvakrol (15%), amelynek erős fertőtlenítő és antimikrobiális hatását köszönheti. A kakukkfű elsősorban immunerősítőként ismert, de vírusfertőzések esetén is ajánlják.

Homoktövis

A homoktövis vízben oldódó sárga flavonoidokat tartalmaz. Mivel a flavonoidok rendkívül hatékony antioxidánsok, napjainkban az egyik legfontosabb egészségmegőrzőkké léptek elő. A hazánkban honos gyümölcstermő bokrok közül a homoktövis termésében található a legtöbb C-vitamin (500-900 mg/100g). Emellett nagy mennyiségben tartalmaz A-, B1-, B2-, B6-, B8-, B9-, E-, K-, P-, PP-vitamint. E-vitamin tartalma (202,9 mg/100g) magasabb, mint a szójababé, a búzáé és a kukoricáé.

Baktövis

A szó valódi értelmében üdítőszer és erősíti az ember ellenállóképességét a betegségekkel szemben. Növeli az életerőt, az állóképességet, javítja az általános közérzetet. Antioxidánsokat tartalmaz és segít megelőzni a szervezetnek a szabadgyökök okozta sejtkárosodást. Poliszaharid tartalma antibakteriális, gombaölő és antivirális hatású. Nagy előnye, hogy nyugodtan fogyasztható hagyományos gyógyszerekkel és nem zavarja a gyógyszeres kezelést. Nincs mellékhatása. Immunrendszer erősítő hatású, légúti fertőzések kezelésére alkalmazható, rosszindulatú daganatokkal kezelt betegek immunrendszerét erősíti. Gyulladáscsökkentő és lázcsillapító hatású. Javítja az emésztést.

Csipkebogyó

A-, B1-, B2-, és K-vitamin található benne, de legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin. A C-vitamin részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. Megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést.

Adagolás: Felnőttek számára naponta 1-2×1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve, étkezés előtt 30 perccel.

Figyelmeztetés!
Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A javasolt napi adagot ne lépje túl!