Zafír Baktövis Porkapszula

5.077 Ft

Cikkszám: 5999529671219 Kategória:

A “BAKTÖVIS PORKAPSZULA” kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból készül.

A baktövis, más néven kínai csüdfű, a hüvelyesek rendjébe, ezen belül is pillangósvirágúak családjába sorolható. Főként Belső-Mongóliában termesztik gyógyító célzattal. Ezen kívül még Kínában is őshonos. Meglehetősen télálló növény, amely elsősorban a kontinentális éghajlatot kedveli. Pillangós virága sárga, illata és gyökere pedig édeskés. Keleten nagy népszerűségnek örvend, azonban a globalizációnak köszönhetően széleskörben elterjedt.

A termék Natur Food Controll certifikáttal rendelkezik.

Összetétel: Baktövis gyökér őrlemény (Radix Astragali)

Hatóanyagok: szaponinok (cycloastragenol, astragaloside, cyclocanthoside), flavonoidok

Hatásai: Szakirodalom szerint elsősorban immunerősítő, védi a sejtek épségét, elősegíti az egészséges sejtosztódást, késlelteti az öregedés folyamatát, erősíti a teljesítőképességet, hangulat és koncentráció javító, fokozhatja az ízületek rugalmasságát, segíthet a sejtek anyagcsere zavaraiban.

A flakon tartalma: 60 db „0” méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg beltartalommal. A termék szavatossága 2 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk!

Javasolt fogyasztása: napi 1-2 kapszula

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!