TANULMÁNY A ZÖLD KÁVÉRÓL
Főbb hatásterületek:
– súlycsökkentő hatás
– koleszterinszint csökkentés
– emésztési problémák
– antioxidáns hatás
Összetevők: zöld kávé kivonat, zselatin.
A feketekávé fogyasztása – a kávézás -, manapság a világ egyik legnépszerűbb élvezeti cikke!
Leggyakrabban reggel, ébredés után, illetve a munkahelyeken isszuk.
Az általunk leggyakrabban ismert kávét viszont leszedés után pörkölik!
Mi a baj a pörköléssel?
– A pörkölés jóval 200°C felett történik
– Ezen a hőmérsékleten több száz karcinogén,rákkeltő anyag keletkezik!
– Naponta 15 millió csésze kávét fogyaszt el Magyarország lakossága, ez évente 25 millió kg égetett pörkölt anyagot jelent!
A zöld kávé egy forradalmian új fogyókúrás termék, amely a természet ajándéka.
A zöld kávéban található koffein nem ugyanúgy hat, mint a fekete kávéban lévő!
Az előbbi – vagyis a zöld kávé -, ugyanis lassabban, de hosszabb időre fejti ki hatását, és a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól.
A vizsgálatok és a klinikai kísérletek alapján kiderült, hogy a zöld kávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon.
A zöld kávé kivonata teljes egészében eltér az általunk ismert feketekávétól, noha az alapanyag természetesen ugyanaz.
Lassítja az öregedési folyamatokat, zsírt éget, segít az emésztési problémák megelőzésében, miközben a szokásos frissítő-élénkítő hatására is lehet számítani.
A kutatások bizonyítják: normális mennyiségű és minőségű táplálkozás mellett akár változatlan kalóriabevitellel is súlyvesztés következhet be általa.
Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!
Felhasználási javaslat: napi 3×1-2 kapszula.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.