U-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.
U-vitamin az emésztőrendszer vitaminja!
Táplálkozási szempontból a gyomor-bél traktust tartják az egyik legfontosabb szervnek a szervezetben.
Az egészséges emésztőrendszer a legfontosabb az optimális egészség eléréséhez, a rossz emésztés több, látszólag független problémát okozhat. Az egészséges táplálkozás és a gyomor egészsége ezért szorosan összefügg.
1949-ben Dr. Garnett Cheney publikálta az U-vitaminnak a fekélyellenes hatását, és azt állította, hogy védőhatást fejt ki a gyomor- és bélnyálkahártyán és a májban. A fekély (angolul ulcer) szó után kapta az S-methylmethionine az U-vitamin nevet.
U-vitamin a zöldségekben, például a nyers káposztában, főleg a kelkáposztában, paradicsomban, retekben, spárgában, petrezselyemben, zellerben található nagyobb mennyiségben. Kb. 3-5 kg savanyú káposzta tartalmaz kb. 300mg U-vitamint
Összetevők: U-vitamin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.
Hatóanyagok 1 kapszulában:
U-vitamin: 300 mg
Össz polifenol: 6,68 mg. Ebből
– flavonoid: 4,68 mg
– rezveratrol: 0,003 mg
Felhasználási javaslat: 1 kapszula naponta, igény szerint max. 2 kapszula naponta.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.