Zafír Chakradisc

161.192 Ft

Cikkszám: 599900001111 Kategória:

Zafír Chakradisc

A csakrák

 • Korona csakra
 • Harmadikszem csakra
 • Torok csakra
 • Szív csakra
 • Napfonat csakra
 • Köldök csakra
 • Gyökér csakra

Energy & Harmony – Élj teljes életet!

Harmónia és egészségmegőrzés a szervezet saját jelével, a null-ponti energia, a mágneses hatás, a kristályrezgések, az EM-kerámiapor, a gyógynövények hatóanyagával, a skalárfizika erejével, a legmodernebb technológiákkal egyszerűen, hatékonyan, gyorsan gyógyszer- és fájdalommentesen!

Ősi bevált tudás a legmodernebb tudományos eredmények egyedülálló ötvözésével!

A megfigyelések alapján a felhasználók 85%-ban érzik, saját testükben finom érzetekkel tapasztalják és le is tudják írni, amikor az eszköz, működés közben kellemes érzéseket okozva az energia-rendszert harmonizálja.
Esetenként, ha a csakra erősen alulműködik, vagy blokkolt, enyhe nyomásérzetet okozhat, amely hamarosan elmúlik, ahogy a csakra működése beindul. Gyakran számolnak be melegedés-érzetről, ilyenkor a csakra forgásirányát, ill. sebességét állíthatja be az eszköz, majd az érzet elmúlása jelzi, hogy sikeres volt. Amennyiben valaki egészséges, ill. rendszeres használat során kiegyensúlyozott a csakra-rendszer működése, akkor az érzetek általában kellemes, lágy, finom voltáról számolnak be, és általános energetizálást mutatnak a tapasztalatok. Segítheti ezen kívül a relaxációt, elalvást, ill. a mély meditációs állapotok elérését.

A CHAKRAdisc™ által kiegyensúlyozott csakrák egészséges működése sokrétű élettani hatást gyakorolva segíthet az egészség helyreállításában és megőrzésében. Segíthet a lábadozásban, a krónikus betegségek legyőzésében. Gyakori tapasztalat a CHAKRAdisc™ kedvező hatása fejfájások, álmatlanság és alvászavarok, ízületi problémák és sok ízületi gyulladás esetében. Segít és tüneteket enyhíthet gyomor és bélpanaszok esetében, reflux és irritábilis bélszindróma csillapításában, krónikus fáradtság legyőzésében. Mérési adatok alapján mindössze 10 perces használata emelheti a szerotonin-szintet akár 20-25 százalékkal, és csökkentheti a vércukorszintet akár 2-3 egységgel is. Kulcsa a sikernek az eszköz rendszeres használata!

Az eszköz magas fényű ABS-műanyag háza törhetetlen, borítása pedig vízálló. Bárki használhatja 3 éves kortól, akár többen is felváltva. Az eszköz felülete fertőtleníthető, langyos, enyhén szappanos vízzel lemosható. Erős lúgok és savak kerülendők, azok a felületét tönkre teszik!

A megfigyelések alapján az immár több száz felhasználó 70%-a érzi, saját testében, finom érzetekkel tapasztalja és le is tudja írni, amikor az eszköz működés közben kellemes érzéseket okozva az energia-rendszert harmonizálja. A pozitív szubjektív tapasztalatok motiválják a további, rendszeres használatot!

 

 

A CHAKRAdisc™

A CHAKRAdisc™ technológiája mágneses és skaláris alapokon, a kvantumfizika új eredményein alapul. Egyszerűen és hatékonyan segítheti a szervezet egészséges működését annak energiaháztartását helyreállítva, a szervezet folyamatait a harmónia és egyensúly felé mozdítva.

Alapja az ősi indiai eredetű felfogás, miszerint a szervezetet irányító részecske- és energiaáramlások szabályos, kiegyensúlyozott működésén alapul a testünk, sőt lelkünk tökéletes, betegségek nélküli működése. Az energia finom vezetékeken (nádik) áramlik, hasonlóan a kínai meridián rendszerhez; és ezen áramlások szabályozását, helyes elosztását, energia-cseréjét a környezettel az úgynevezett csakrák végzik, mint energia-központok.
A csakrák (magyarul: kerék) harmonikus működése (finom forgó részecske- és energiaáramlás) tehát a kulcs a testi-lelki egészséghez. Ezt az ősi gondolkodást és szemléletmódot ma már a modern tudomány is visszaigazolja, s több tudományos technológia és mérhetővé, láthatóvá teszi, összefüggéseit leírja. Ezen finom részecskeáramlások által létrejött gyenge elektromágneses tereket a tudomány morfogenetikus tereknek hívja, de ismert a holografikus tér elnevezés is. Ezek a testünkben és környezetünkben is egyaránt jelen lévő áramlások, terek és sugárzások jelentős befolyással bírnak egészségünkre, hangulatunkra, általános állapotunkra, sőt közérzetünkre is.

A csakrák nem csak a testünkön belüli áramlásokat, hanem a nádikon keresztül a testünket körbevevő térrel és áramlásokkal, sugárzásokkal is kapcsolatot tartanak fenn. A belső tér harmóniáját dinamikusan alakítják, teszik alkalmazkodóvá a külső tényezőkhöz, változásokhoz igazítva.

Amennyiben azonban testünkben ezek a finom energia-áramlások akadályokba ütköznek, blokkolódnak, vagy akár megszűnnek, a csakrák sem működnek megfelelően; és a testben betegségek jönnek létre. A nem kiegyensúlyozott energetika a lélekben stresszhez, szorongáshoz vezet és egyéb lelki, pszichoszomatikus folyamatok indulnak el, melyek ugyancsak fizikai problémákhoz, szövődményekhez vezethetnek. Éppen ezért az indiai gyógyászat (Ayurveda, Yunani) minden esetben nagy hangsúlyt helyez a megelőzésre, az energia szabad áramlását biztosítva szervezetünkben különféle gyakorlatokkal (jóga) és masszázsokkal, wellnesszel, pihenéssel és helyes gondolkodással, életfilozófiával.

A CHAKRAdisc™ sikeresen és hatékonyan állítja be az egyes csakrák működését. Segít, hogy csakráink finom energia-áramlásai újra zavartalanul működjenek. Az egészségesen működő csakrák pedig a szervezet további folyamatait már önállóan igazítják helyre, biztosítva az öngyógyító folyamatokat. A megfigyelések, tapasztalatok és ősi leírások (Védák) azt is egyértelműsítik, hogy a gyakorlatban egyetlen, a központi) köldök felett 2 ujjnyira található Plexus Solaris) csakra helyes működése a többi csakra harmóniáját, együttműködését is helyreállítja. Ez pedig már önmagában is elég az egészséges folyamatok helyreállításához.

Ezen ismeretek alapján megtervezett és gyártott CHAKRAdisc™ a Plexus Solaris (Napfonat) csakra (2 ujjnyira a köldök felett) helyes működésének beállításával tehát segítheti, serkentheti a szervezet önszabályozó, helyreállító energetikai és informatikai folyamatait. Végeredményben energizálás útján segíthet a jobb közérzet, egészségesebb élet elérésében. Az öngyógyító (homeopatikus) folyamatok támogatásával, megerősítésével a szervezet is hamarabb áll helyre.

Használata:

 • Használata rendkívül egyszerű, mellékhatások nem ismertek!
 • Hely és időkorlátok nélkül bárhol, bármennyit lehet használni!
 • Használja legegyszerűbben a Plexus Solaris csakrán keresztül!
 • Az eszközt a rajta leírt egyszerű módon a köldök felett a testre helyezzük 10-15 percre.
 • Időbeni korlátozások nélkül használható, a rendszeres (napi 2-3 alkalommal) használata főleg krónikus problémáknál különösen ajánlható.
 • Hatásfoka növelhető, ha mind a hét csakrára külön-külön is használjuk, lentről – felfele haladva 2-5 percig csakránként. Ezen kívül bármilyen akut esetben helyi alkalmazása segíthet a fájdalom és gyulladás csillapításában.
 • Pacemakerrel vagy protézisekkel élők a mágneseket tartalmazó változatát nem használhatják! Számukra mágneseket nem tartalmazó változat is rendelkezésre áll!
 • Figyelem! Mágneses térre érzékenyek és magas vérnyomásban szenvedők óvatosan kezdjék meg a használatát! Eleinte napi kétszer 5-5 perces használat javasolt, majd lassan emelje a kezelés időtartamát napi 2×10 percre!
 • Magas vérnyomás és vércukor problémák esetén rendszeres szakorvosi kontroll szükséges!

Gyógynövényes változatok: CHAKRAdisc™ Herba

A termék az alap CHAKRAdisc™ termék már ismert összetevőin és technológiáján túl tartalmaz egy amerikai gyártónál gyártatott gyógynövény-komplexet, mely nanoporként kerül a termékbe bedolgozásra. A termék gyógynövények speciális feldolgozása révén erős és hatékony a növények hatóanyag-információinak megőrzésében és az így tárolt rezgések folyamatos és hosszú távú „sugárzásában”. Ezt többek között az ORME tartalom teszi lehetővé és biztosítja hosszú távra!

GMO és adalékanyag-mentes termék. Kézzel szedett organikus minősítéssel ellátott növényekből!

Az alapanyagok vulkanikus hegyvidékről származnak és igazoltan kiemelkedően magas az ORME elemek tartalma ezen növényeknek. Többek között: ezüst, arany, platina stb.
Szárítva, hidegen kerülnek feldolgozásra, így megtartva a bioaktív összetételüket és hatóanyaguk információját.

Összetétel:
Búzafű (lúgosító, immunerősítő, vérnyomás csökkentő, gyulladásgátló),
Lucerna
(lúgosító, emésztést javító, vese-máj és vértisztító),
Gyömbér
(fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és emésztést javító),
Borsmenta
(revitalizáló, immunerősítő, vírus és baktérium ellenes, gyomor- és bélzavarok, emésztőszervek megbetegedésére, görcsökben, felfúvódás, epezavarok megakadályozására, érzéstelenítő, pangáscsökkentő),
Stevia levél (antibakteriális, gyulladás csökkentő és vércukorszint szabályzó),
Moringa levél (energizáló, immunerősítő, vérnyomás és vércukorszint szabályzó, növeli a szervezet természetes védekezőrendszerét),
Csalán levél (vértisztító, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, köszvény, magas vérnyomás, pangásos szívelégtelenség, szénanátha, menstruációs fájdalmak, skorbut, levele vér-, és vesetisztító, reuma, cukorbaj, hajhullás és aranyér esetében),
Citromfű levél (idegerősítő, nyugtató, görcsoldó, szélhatjó, emésztést serkentő, emésztést, epeműködést elősegítő).
A felhasznált hatóanyag tartalmú nanopor további 7-8 gyógynövény hatóanyagot is tartalmaz mintegy 10%-ban.

 

 

Használata probléma specifikus esetekben

Fejfájás, migrén: tegye a CHAKRAdisc™-et homlokára, illetve halántékára. Magas vérnyomás és keringési problémák okozta fejfájást legkönnyebben a tarkóra helyezett CHAKRAdisc™ oldja. Tapasztalatok alapján 15-20 perc használat javasolt érzés szerint.

Láz, hőemelkedés, napszúrás: a CHAKRAdisc™-et tegye a fejtetőre, a kutacsra. Pár perc (5-10) használat már sikeresen csillapítja a tüneteket.

Ízületi fájdalmak: tapasztalatok mutatják, hogy a krónikus és sokízületi gyulladás esetében a CHAKRAdisc™ rendszeres, előírás szerinti használat a Plexus Solaris csakrán sikeres terápiát jelent a panaszok hosszú távú kezelésében. Helyi szinten is alkalmazható bármely testfelületen, időkorlát nélkül. Jól bizonyított hátgerinc, csigolya, térd, könyök és csukló, valamint váll problémák esetében is.

Gyomorpanaszok: helyezze a CHAKRAdisc™-et a Napfonat (Plexus Solaris) csakrára! Krónikus és akut panaszokat is enyhíthet.

Menstruációs és premenstruációs panaszok: helyezze a CHAKRAdisc™-et a második, szakrális (szex-) csakrára! Már egy alkalommal is 10 perces használata sikeres lehet a panaszok akár végleges enyhítésére. Rendszeres használata pedig megelőzheti ezen problémákat és helyreállíthatja a menses egészséges ciklusát is.

Torokgyulladás, mandulagyulladás, torokfájás: helyezze a CHAKRAdisc™-et a torokcsakrára, valamint torkára, mandulájára mindkét oldalon. Tapasztalatok mutatják a CHAKRAdisc™ gyulladás- és fájdalomcsillapító hatékonyságát.

Köhögés: a szívcsakrára és torokcsakrára helyezve csillapítja a tüneteket, krónikus esetekben pedig segíthet a gyógyulás útjára lépni rendszeres használat esetén.

Fülfájás, fülzúgás: a fülre, és közvetlenül a fül alá helyezett CHAKRAdisc™ rendszeres használata sikeresen csillapította a panaszokat a tapasztalatok szerint.

Fogfájás: helyezze a CHAKRAdisc™-et közvetlenül a problémás helyre!

A CHAKRAdisc™ használata (még rendszeres használat sem) NEM helyettesíti az orvosi kontrollt és ellátást! A mágnessel ellátott CHAKRAdisc™-et kérjük ne tegye olyan készülék, eszköz mellé, melyben a mágnes ereje kárt okozhat!